مقاله: طرز تهیه و ادویه مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی به روش KFC در منزل بدون فر
به گزارش مجله تور یک روزه، *در روش درست کردن مرغ سوخاری رستورانی شیر غلیظ شده با سرکه سفید طعم و مزه مرغ کنتاکی را دو چندان می نماید از آن غافل نشوید.
ساق های مرغ را بشورید و در آبکش بگذارید تا کاملا آب آن ها گرفته و خشک گردد. سپس ساق های مرغ را کاملا به مخلوط ادویه جات آغشته کنید. در یک ظرف درب دار عظیم ساق های مرغ آردی را بچینید و شیر غلیظ شده را روی آن ها بریزید. درب ظرف را ببندید و به مدت 2 تا سه ساعت در یخچال نگه دارید. ساق های مرغ را از یخچال خارج کنید. تخم مرغ ها را در یک ظرف جدا خوب هم بزنید. سپس هر کدام از ساق های مرغ مزه دار شده را ابتدا در آرد گندم بزنید، سپس به تخم مرغ آغشته کنید و دوباره در آرد گندم بزنید تا تمام قسمت های آن آغشته گردد.
*از فیله سوخاری هم برای درست کردن کنتاکی مرغ می توانید بهره ببرید. فیله سوخاری را هم به همین روش تهیه کنید.
*می توانید به صورت مساوی آرد گندم و شیر خشک را برای درست کردن آرد سوخاری مرغ کنتاکی رستورانی بهره ببرید که البته امری کاملا سلیقه ای است. همچنین ترکیب نصف آرد سفید و نصف شیر خشک هم در بعضی دستورهای پخت ذکر شده است.
منبع مقاله: طرز تهیه و ادویه مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی به روش KFC در منزل بدون فر