طرز تهیه کوفته ماست

به گزارش مجله تور یک روزه، کوفته ماست یک غذای خوشمزه و فرق دارد. اگر عاشق کوفته هستید و از طرفی طعم ماست را در غذاهای مختلف می پسندید، به احتمال زیاد از درست کردن این غذا پشیمان نخواهید شد. اگر در پی این هستید که غذاهای قدیمی را با طعم های تازه امتحان کنید، یا می خواهید یک غذای خوشمزه با ماست یاد بگیرید، حتما با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کوفته ماست آشنا شوید.

طرز تهیه کوفته ماست

اولین دستور پخت کوفته ماست

مواد لازم برای 3 نفر

  • 100 گرم گوشت چرخ نموده
  • 80 گرم لپه
  • 1 لیوان ماست(آبکی نباشد)
  • 3 حبه سیر
  • 1 عدد پیاز
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • زعفران

طرز تهیه کوفته ماست

  1. لپه را باید از قبل خیس کنید.
  2. لپه خیس خورده را بپزید تا له گردد.
  3. گوشت چرخ نموده و پیاز را به لپه اضافه کنید.
  4. نمک، فلفل و زردچوبه را بریزید.
  5. این ترکیب را با گوشت کوب له کنید.
  6. اندازهی از مخلوط به دست آمده را در دست بگیرید و چند کوفته به اندازه گردو درست کنید.
  7. کوفته ها را در روغن سرخ کنید.
  8. کمی پیازداغ اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
  9. یک لیوان آب به همراه اندازهی زعفران اضافه کنید تا با شعله کم بپزد.
  10. ماست را باید از قبل بیرون از یخچال قرار دهید.
  11. سیر خردشده را به ماست اضافه کنید.
  12. کوفته ریزه های داغ را داخل ماست بگذارید.
  13. زعفران گرم را روی ماست و کوفته ها بریزید.

با این دستور پخت کوفته ماست، غذای شما در عرض یک ساعت آماده می گردد. از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

دومین دستور پخت کوفته ماست: کوفته ماست هندی

مواد لازم:

  • 250 گرم گوشت چرخ نموده بدون چربی
  • 2 عدد پیاز
  • 1 عدد گوجه فرنگی
  • 2 تا 3 قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری خرد شده
  • 1 لیوان آب
  • 200 گرم ماست سفت
  • چند حبه سیر
  • 1/2 قاشق چای خوری از هر کدام از ادویه های گرام ماسالا، کاری و پودر زیره
  • زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل، تخم گشنیز و دارچین به اندازه لازم
  • 1 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • آرد گندم

طرز تهیه کوفته ماست هندی

  1. گوشت چرخ نموده را با یکی از پیازها و سیر رنده شده مخلوط کنید.
  2. نمک و ادویه را به همراه آرد نخودچی به مواد اضافه کنید.
  3. جعفری یا گشنیز را درون مواد بریزید.
  4. مواد را خوب ورز دهید.
  5. گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید.
  6. کوفته ها را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
  7. پیاز دوم را خرد کنید.
  8. وقتی پیاز سبک شد، ادویه های گفته شده را اضافه کنید.
  9. یک عدد گوجه را نگینی خرد کنید و با پیاز تفت دهید.
  10. یک لیوان آب اضافه کنید.
  11. زیر گاز را کم کنید تا سس به جوش بیاید.
  12. کوفته ها را درون آرد گندم بغلتانید.
  13. آن ها را سرخ کنید.
  14. ماست را با کمی آب رقیق کنید.
  15. ماست رقیق شده را با سس پیاز و گوجه مخلوط کنید.
  16. مراقب باشید ماست نبرد.
  17. کوفته ها را در سس بریزید.
  18. بعد از 10 دقیقه که سس غلیظ شد، کوفته ها را در ظرف بریزید.

این دستور پخت کوفته ماست برای 4 نفر کافی ست و در عرض یک ساعت آماده می گردد.

سومین دستور پخت کوفته ماست

در سومین طرز تهیه کوفته ماست باید ابتدا 1 پیاز را رنده کنید و با 350 گرم گوشت چرخ نموده و 3 قاشق سوپ خوری آرد نخود، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید. مواد را به اندازه یک نارنگی گرد کنید.

3 لیوان ماست را هم بزنید تا یک دست گردد. 1 عدد تخم مرغ را هم خوب هم بزنید و به ماست اضافه کنید.

1.5 قاشق نشاسته گندم را با یک لیوان آب سرد مخلوط کنید. این مواد را به مخلوط ماست و تخم مرغ بیفزایید و روی حرارت بگذارید. مرتب هم بزنید.

بعد از جوش آمدن مواد، کوفته ها را اضافه کنید. سپس 3 حبه سیر رنده شده و نمک را درون ظرف بریزید. اجازه دهید 25 تا 30 دقیقه بجوشد تا غلیظ گردد.

چند دقیقه قبل از آن که گاز را خاموش کنید، 1.5 قاشق نعنای خشک اضافه کنید.

چهارمین دستور پخت کوفته ماست

برای چهارمین دستور پخت کوفته ماست ابتدا ضروری است 2 عدد پیاز را سرخ کنید. 500 گرم گوشت چرخ نموده، 1 فنجان آرد نخودچی، 5 حبه سیر له شده، 4 شاخه گشنیز تازه خردشده، 1/2 قاشق غذاخوری نعنای خشک، 1 قاشق چای خوری پودر هل و دارچین، نمک و فلفل به اندازه لازم را با هم ترکیب و پیاز را به آن ها اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید.

یک لیوان ماست را با زردچوبه و فلفل مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن این ترکیب، مخلوط گوشت را به شکل چند کوفته کوچک دربیاورید و درون سس ماست قرار دهید تا با حرارت خیلی کمی بپزد.

2 عدد سیب زمینی میانه را سرخ و 1/2 قاشق غذاخوری رب گوجه به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

در این دستور پخت کوفته ماست از سیب زمینی های ربی برای تزئین کوفته ها استفاده می گردد.

رازهایی که برای پخت کوفته ماست باید بدانید

  • در اولین دستور پخت کوفته ماست می توانید به جای استفاده از آب ساده از آب لپه برای پختن کوفته ها بهره ببرید.
  • در کوفته ماست هندی می توانید 50 گرم کته به مواد اضافه کنید.
  • طرز تهیه کوفته ماست هندی به گونه ای ست که ادویه زیادی در آن به کار می رود. اگر به ادویه زیاد علاقه ندارید، می توانید اندازه آن را کم کنید.
  • برای پختن کوفته ماست بهتر است از قابلمه مسطح بهره ببرید تا روی هم قرار نگیرند.
منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 8 خرداد 1401 بروزرسانی: 8 خرداد 1401 گردآورنده: onedaynet.ir شناسه مطلب: 2010

به "طرز تهیه کوفته ماست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته ماست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید