4 رسپی بستنی گوجه سبز با ثعلب و بدون ثعلب ، به نظرت کدومش خوشمزه تره؟

به گزارش مجله تور یک روزه، یکی از خاص و متفاوت با گوجه سبز، بستنی گوجه سبز است. ترکیب طعم ترش گوجه سبز و طعم شیرین شیر و عسل یا شکر، بسیار لذیذ و فوق العاده است. بستنی گوجه سبز هم برای بچه ها و هم برای بزرگسالان، مجذوب کننده خواهد بود. در این مقاله از در ما طرز تهیه گوجه سبز به چند روش مختلف و نکات تهیه و خوشمزه شدن بستنی گوجه سبز را به شما آموزش خواهیم داد.

4 رسپی بستنی گوجه سبز با ثعلب و بدون ثعلب ، به نظرت کدومش خوشمزه تره؟

طرز تهیه بستنی گوجه سبز در یک نگاه

برای درست کردن بستنی با گوجه سبز، گوجه سبزها را بشویید، هسته آنها را جدا کنید و در فریزر بگذارید تا 4 ساعت یخ بزنند. شیر، شکر و خامه را حل کنید و در فریزر برای 4 ساعت قرار دهید. سپس گوجه سبزها و شیر یخ زده را در غذاساز یا مخلوط کن پوره کنید. چاشنی های معطر دلخواه مثل وانیل یا گلاب را هم اضافه کنید.

مایه بستنی گوجه سبز را در یک ظرف مناسب بریزید و در فریزر بگذارید. هر 1 ساعت یک بار، مایه بستنی را هم بزنید تا کریستالی نگردد و دوباره در فریزر بگذارید. بستنی را بعد از 6 تا 8 ساعت می توانید اسکوپ بزنید و سرو کنید.

شما می توانید مقدار مواد اولیه، جزییات و مراحل طرز تهیه بستنی گوجه سبز را در ادامه این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای تهیه بستنی گوجه سبز بدون ثعلب

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
گوجه سبز2 لیوان فرانسوی دسته دار
شیر (پرچرب)1 لیوان فرانسوی دسته دار
خامه (اختیاری)2 قاشق غذاخوری
پودر وانیلنوک قاشق چای خوری
شکر یا عسلبه مقدار دلخواه

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت زمان آماده سازی بستنی گوجه سبز: 6 تا 8 ساعت

مراحل طرز تهیه بستنی با گوجه سبز

درست کردن بستنی با گوجه سبز که بافت پفکی مثل انواع بستنی کارخانه ای داشته باشد، کار سختی نیست و می توانید با دنبال کردن مراحل زیر، بستنی گوجه سبز ساده خانگی بدون ثعلب را تهیه کنید.

مرحله اول: گوجه سبزها را آماده کنید

ابتدا برای طرز تهیه بستنی آلوچه یا همان گوجه سبز () ابتدا گوجه سبزها را بشویید و چوب آنها را جدا کنید. سپس گوجه سبزها را در یک قابلمه روحی بریزید و گوشتکوب روی آنها بکوبید تا شکسته شوند.

می توانید گوجه سبزها را در پاکت زیپ کیپ ضخیم هم بگذارید و بکوبید که عصاره آن بیرون نپاشد. سپس هسته گوجه سبزها را بیرون بیاورید. می توانید با چاقو هم گوجه سبزها را نصف کنید و هسته را بیرون بیاورید.

مرحله دوم: گوجه سبزها را فریز کنید

همه هسته ها را که جدا کردید، گوجه سبزها را در پاکت زیپ کیپ یا ظرف مناسب بریزید و در فریزر بگذارید تا به مدت 4 ساعت بماند و بافت یخی پیدا کند.

مرحله سوم: مایه شیری بستنی گوجه سبز را آماده کنید

سپس شیر را در یک ظرف بریزید و خامه را اضافه کنید. شیر و خامه را هم بزنید تا خامه در شیر حل گردد. می توانید خامه را حذف کنید اما افزودن خامه، بافت بستنی را غلیظ تر و طعم آن را بهتر می نماید.

شکر یا عسل را هم اضافه کنید و هم بزنید. برای اطمینان از حل شدن مواد، می توانید از همزن بهره ببرید یا شیر را کمی گرم کنید تا شکر یا عسل، بهتر حل گردد.

در صورت تمایل می توانید شیر، خامه، عسل و شکر را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله چهارم: شیر را فریز کنید

در ادامه، مخلوط شیر پر چرب و خامه را در قالب یخ یا لیوان های روحی بریزید و لیوان یا قالب ها را در فریزر بگذارید. شیر را هم به مدت 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا بافت یخی پیدا کند.

مرحله پنجم: شیر و گوجه سبز را پوره کنید

در این مرحله از درست کردن بستنی گوجه سبز، گوجه سبزها و شیر را از فریزر بیرون بیاورید. هر دو را در مخلوط کن بریزید و آن را روشن کنید. اجازه دهید گوجه سبزها کاملا پوره شوند و بافت شیر هم حالت پودر یخ بگیرد. اگر مایه بستنی گوجه سبز، خیلی غلیظ بود، می توانید کمی شیر در حد 2 تا 3 قاشق شیر اضافه کنید. در آخر، وانیل را هم اضافه کنید.

برای خرید وانیل می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله ششم: بستنی گوجه سبز را در فریزر بگذارید

بعد از اینکه مایه بستنی آماده شد، آن را بچشید و در صورت دلخواه، عسل یا شکر اضافه کنید تا به طعم دلخواهتان برسید. سپس مایه بستنی گوجه سبز را در یک ظرف مناسب بریزید و سطح آن را صاف کنید.

ظرف بستنی را در فریزر بگذارید و حدود 6 ساعت صبر کنید. هر 1 ساعت یک بار، مایه بستنی را بیرون بیاورید و با گوشتکوب یا همزن برقی و یا با قاشق، آن را هم بزنید تا هوا به داخل آن نفوذ کند تا بستنی، بافت پفکی بگیرد و بستنی یخ نزند.

مرحله آخر: بستنی گوجه سبز را سرو کنید

وقتی بستنی کاملا خودش را گرفت و آماده شد، آن را از فریزر بیرون بیاورید. بستنی را با اسکوپ زن، اسکوپ بزنید و در ظرف سرو بگذارید. روی بستنی را با میوه های دلخواه یا نعناع تازه خرد شده، برش های لیمو و … تزیین و آن را سرو کنید.

آموزش بستنی گوجه سبز بدون ثعلب با دستگاه بستنی ساز

اگر می خواهید بستنی گوجه سبز را در مدت زمان کمتر درست کنید، می توانید با بستنی ساز، بستنی خودتان را درست کنید. در این روش، مایه بستنی را مانند روش بالا بدون ثعلب آماده کنید.

سپس مایه بستنی را در محفظه بستنی ساز بریزید و آن را روی درجه مناسب، تنظیم کنید. اجازه دهید بستنی آماده گردد. بعد بستنی آماده شده را اسکوپ زده و با سس شکلات، شکلات خرد شده یا میوه های مختلف تزیین و سرو کنید.

انواع شکلات و سس شکلات را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه بستنی گوجه سبز با ثعلب به روش بازاری

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
گوجه سبز2 لیوان فرانسوی دسته دار
بستنی وانیلی2 لیوان فرانسوی دسته دار (200 گرم)
شکر6 قاشق غذاخوری
آب8 قاشق غذاخوری
ثعلب2/3 قاشق چای خوری
نمکنوک قاشق چای خوری

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان آماده سازی بستنی گوجه سبز: 6 تا 8 ساعت

مراحل طرز تهیه بستنی گوجه سبز با بستنی وانیلی و ثعلب

درست کردن بستنی گوجه سبز با ثعلب و بستنی وانیلی، طعم آن را بسیار غنی تر می نماید و بافت اصیل بستنی کشدار را می سازد. برای تهیه بستنی با گوجه سبز و بستنی وانیلی، مراحل زیر را دنبال کنید

مرحله اول: گوجه سبزها را آماده کنید

ابتدا گوجه سبزها را بشویید و چوب آنها را جدا کنید. روی گوجه سبزها را با پهنای چاقو فشار وارد کنید یا آنها را با گوشتکوب، بشکنید تا هسته های آنها راحت تر بیرون بیاید. هسته ها را به طور کامل بیرون بیاورید. سپس گوجه سبزها را در مخلوط کن یا میکسر بریزید و پوره کنید تا کاملا خمیری و یکدست گردد.

مرحله دوم: شهد بستنی گوجه سبز را درست کنید

در یک ظرف، شکر و آب را روی حرارت بگذارید تا دانه های شکر در آب حل گردد. سپس شعله را خاموش کنید و شهد را کنار بگذارید تا از دما بیفتد. بعد از سرد شدن شهد، ثعلب را هم اضافه کنید و هم بزنید تا در آب حل گردد.

مرحله سوم: همه مواد بستنی گوجه سبز را با هم میکس کنید

در این مرحله، شهد بستنی را که درست کردید، به مخلوط کن اضافه کنید. بستنی وانیلی را هم در مخلوط کن و به گوجه سبزهای پوره شده اضافه کنید. همه مواد را با هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

شما می توانید بستنی وانیلی را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله چهارم: مایه بستنی گوجه سبز را فریز کنید

مایه بستنی را در این مرحله از درست کردن بستنی با گوجه سبز، در ظرف مناسب (آلومینیومی یا پیرکس) بریزید و در فریزر بگذارید. هر 1 ساعت یک بار، ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و مایه بستنی را هم بزنید تا بافت پفدار بگیرد و کریستالی نگردد. دوباره مایه بستنی را در فریزر بگذارید.

مرحله آخر: بستنی گوجه سبز آماده است

بعد از اینکه بستنی شما آماده سرو شد، آن را اسکوپ زده، تزیین و میل کنید.

مواد لازم برای تهیه بستنی آلاسکا گوجه سبز

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
گوجه سبز2 لیوان فرانسوی دسته دار
نمکنوک قاشق چای خوری
شکر6 قاشق چای خوری
نعناع خشک (پودر شده)1 قاشق چای خوری
آب یا شیرنصف لیوان فرانسوی دسته دار

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت زمان آماده سازی بستنی گوجه سبز: 10 ساعت

مراحل طرز تهیه بستنی یخی گوجه سبز

بستنی یخی یا بستنی آلاسکا آسان ترین بستنی است که می توانید با گوجه سبز درست کنید. این بستنی برای بچه ها هم مناسب است. بستنی یخی با گوجه سبز را به روش زیر می توانید درست کنید.

مرحله اول: مایه بستنی گوجه سبز را آماده کنید

در ابتدا گوجه سبزها را بشویید. آنها را کمی بکوبید تا هسته گوجه سبزها بیرون بیاید. سپس گوشت گوجه سبزها را در مخلوط کن یا میکسر بریزید. شکر، نمک، آب (یا شیر) و پودر نعناع را اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا کاملا پوره و یکدست شوند.

انواع سبزی خشک معطر و نمک را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله دوم: مایه بستنی را در قالب بریزید

سپس مایه بستنی گوجه سبز را در قالب های مخصوص بستنی یخی بریزید و چوب بستنی را در آن بگذارید. قالب را در فریزر بگذارید تا وقتی که بستنی ها یخ بزنند و خودشان را بگیرند. بعد از یخ زدن بستنی گوجه سبز، بستنی ها را از قالب بیرون بیاورید و آنها را میل کنید.

نکات مهم در طرز تهیه بستنی گوجه سبز

  • برای تهیه بستنی گوجه سبز با شیر، ترجیحا از شیر پرچرب بهره ببرید. شیرهای کم چرب، هم بر طعم و هم بافت بستنی تاثیر می گذارند و کیفیت آن را پایین می آورند.
  • افزودن وانیل و خامه به مایه بستنی گوجه سبز، کاملا سلیقه ای است. شما می توانید از چاشنی های دیگر مثل گلاب، زعفران، پودر یا عرق هل و … هم برای عطر و طعم دادن به بستنی گوجه سبز بهره ببرید. گلاب و زعفران را می توانید از فروشگاه های به صورت حضوری و اینترنتی بخرید.
  • مقدار شکر یا عسل در بستنی با گوجه سبز، به ذائقه شما بستگی دارد. می توانید بیشتر یا کمتر در نظر بگیرید.
  • به عنوان چاشنی بستنی گوجه سبز را می توانید با نمک و آبلیموی تازه، کمی طعم دار کنید.
  • برای تهیه بستنی گوجه سبز با بستنی، حتما لازم نیست از بستنی وانیلی (طرز تهیه بستنی وانیلی) بهره ببرید اما به خاطر طعم خنثایی که این بستنی دارد، گزینه بهتری است. بستنی وانیلی را می توانید با انواع بستنی های میوه ای دیگر جایگزین کنید.
  • بستنی گوجه سبز را می توانید با سس شکلات، تکه های شکلات، شکلات رنده شده، تکه های میوه خرد شده، پودر پسته، پرک بادام و … تزیین و سرو کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن بستنی گوجه سبز

چرا بستنی گوجه سبز با شیر، بافت یخی می گیرد؟

هر 45 دقیقه یا 1 ساعت یک بار، باید بستنی گوجه سبز را (که با شیر یا بستنی) درست می گردد، هم بزنید تا بافت یخی و کریستالی نگیرد.

برای کشدار شدن بستنی گوجه سبز چه کنیم؟

باید ثعلب اضافه کنید تا مثل بستنی های مغازه ای گردد. برای کشدار شدن بستنی گوجه سبز، باید به مقدار نوک قاشق غذاخوری ثعلب، به شیر ولرم اضافه کنید و بعد آن را به مایه بستنی اضافه کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 10 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 10 اردیبهشت 1404 گردآورنده: onedaynet.ir شناسه مطلب: 2384

به "4 رسپی بستنی گوجه سبز با ثعلب و بدون ثعلب ، به نظرت کدومش خوشمزه تره؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 رسپی بستنی گوجه سبز با ثعلب و بدون ثعلب ، به نظرت کدومش خوشمزه تره؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید