طرز تهیه بستنی یخی شلیل به 5 روش با طعم بازاری
به گزارش مجله تور یک روزه، در طرز تهیه بستنی یخی شلیل هم می توانید از میوه های مختلفی بهره ببرید و هم از شلیل به تنهایی. برای آموزش طرز تهیه بستنی یخی شلیل به روش های مختلف با طعم و مزه بازاری در این مقاله از سرویس در با ما همراه باشید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص روش تهیه بستنی آلاسکا شلیل پاسخ خواهیم داد.
طرز تهیه بستنی یخی شلیل
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مدت زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم برای تهیه بستنی یخی شلیل
- شلیل: 15 عدد
- آب: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
مراحل طرز تهیه بستنی آلاسکا شلیل
یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین ترکیب ساده شلیل و آب است که بدون هیچ افزودنی دیگری تهیه می گردد و طعم فوق العاده لذیذی دارد. شما می توانید این بستنی یخی را به سرعت و در عرض چند دقیقه آماده کنید و در فریزر قرار دهید تا منجمد گردد. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن بستنی یخی شلیل آشنا شوید.
مرحله اول؛ پختن شلیل ها
در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی یخی شلیل باید شلیل ها را بشویید و همراه با آب در قابلمه بریزید. سپس قابلمه را با دمای میانه روی شعله گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید و شلیل ها در آب کاملاً پخته و نرم شوند.
مرحله دوم؛ رد کردن شلیل ها از صافی
بعد از این که همه شلیل ها کاملاً در آب پختند و نرم شدند، باید آن ها را از صافی رد کنید. برای این کار بهتر است از یک آبکش فلزی بهره ببرید و آن را روی یک کاسه قرار دهید. سپس با پشت ملاقه شلیل ها را فشار دهید تا گوشت شلیل از پوست آن جدا گردد. در این مرحله می توانید کمی صبر کنید تا شلیل ها خنک شوند، سپس یک دستکش به دست کنید و با دست شلیل ها را روی صافی فشار دهید تا تنها پوست و هسته آن در صافی باقی بماند.
مرحله سوم؛ آماده کردن بستنی
در این مرحله از روش تهیه بستنی یخی شلیل باید قالب های بستنی یخی یا لیوان یک بار مصرف را آماده کنید. سپس مواد بستنی یخی را در قالب ها بریزید و آن ها را برای چند ساعت در فریزر بگذارید تا آماده شوند.
دستور تهیه بستنی یخی شلیل با شیر بادام
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مواد لازم برای تهیه بستنی یخی شلیل با شیر بادام
- شلیل خرد شده: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
- شیر بادام: 3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- شربت افرا یا هر شربت دیگری: 1 قاشق غذاخوری
- شلیل ریز خرد شده: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
مراحل طرز تهیه بستنی یخی شلیل
معمولاً روش های مختلفی برای تهیه بستنی یخی وجود دارد. شما می توانید میوه های میکس شده را با انواع طعم دهنده ها ترکیب کنید و یا آن را کمی با و شیرین کننده های طبیعی شیرین نمایید تا طعم مجذوب کننده تری پیدا کند. در ادامه می توانید با دستور پخت بستنی یخی شلیل با شیر بادام آشنا شوید.
مرحله اول؛ میکس کردن مواد بستنی
در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی یخی شلیل باید شلیل های خرد شده را همراه با شیر بادام و شربت در مخلوط کن بریزید. سپس دستگاه را روشن کنید تا همه مواد به خوبی میکس شوند.
مرحله دوم؛ ریختن مواد بستنی در قالب
بعد از درست کردن مواد بستنی یخی باید تکه های شلیل خرد شده ریز را در قالب هایی که از قبل آماده نموده اید، بریزید. سپس مخلوط میکس شده شلیل و شیر بادام را اضافه کنید.
مرحله سوم؛ قرار دادن بستنی در فریزر
بعد از ریختن مواد بستنی در قالب، باید آن ها را برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت و منجمد شوند. آماده شدن بستنی ها حداقل به 2 ساعت زمان احتیاج دارد، بنابراین برای درست شدن آن ها عجله نکنید تا به طور کامل سفت شوند.
طرز تهیه بستنی یخی شلیل و توت فرنگی
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مواد لازم برای تهیه بستنی یخی شلیل و توت فرنگی
- توت فرنگی: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
- شلیل: 4 عدد
- شکر: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
مراحل طرز تهیه بستنی یخی شلیل و توت فرنگی
یکی دیگر از روش های درست کردن بستنی یخی شلیل ترکیب کردن آن با میوه های دیگری مثل است. این بستنی یخی طعم فوق العاده لذیذی دارد و یک انتخاب بی نظیر برای روزهای گرم تابستانی است. در ادامه می توانید با روش تهیه بستنی یخی شلیل و توت فرنگی آشنا شوید.
مرحله اول؛ میکس کردن مواد بستنی
در اولین مرحله از روش تهیه بستنی یخی شلیل و توت فرنگی باید میوه ها را همراه با شکر در مخلوط کن بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم؛ رد کردن مواد بستنی از صافی
بعد از این که مواد بستنی را میکس کردید، در این مرحله از طرز تهیه بستنی یخی شلیل یک صافی روی یک قابلمه قرار دهید و مواد را از صافی رد کنید تا پوست و ذرات درشت میوه میکس شده از سایر مواد جدا شوند.
مرحله سوم؛ ریختن مواد بستنی در قالب
در این مرحله از دستور پخت بستنی یخی شلیل و توت فرنگی باید مواد بستنی را در قالب بستنی یخی یا لیوان های یک بار مصرف بریزید و در صورت احتیاج یک عدد چوب بستنی در قالب قرار دهید.
مرحله چهارم؛ قرار دادن بستنی یخی در فریزر
بعد از اینکه مواد در بستنی یخی را در قالب ریختید، آن ها را برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده شوند. برای درست شدن بستنی یخی شلیل و توت فرنگی بهتر است بستنی را حداقل برای 4 ساعت در فریزر بگذارید تا آماده گردد.
طرز تهیه بستنی یخی شلیل و زرشک
مواد لازم برای تهیه بستنی یخی شلیل و زرشک
- شلیل: 6 عدد
- زرشک: به میزان لازم
- شکر: به میزان لازم
- نمک (اختیاری): به میزان لازم
مراحل طرز تهیه بستنی یخی شلیل و زرشک
اگر دوست دارید طعم بستنی یخی خانگی شما کمی ترش و شیرین باشد می توانید از ترکیب شلیل رسیده و زرشک بهره ببرید. این بستنی طعم بی نظیری دارد و شما می توانید میزان شیرینی و ترشی بستنی را با توجه به ذائقه تان تنظیم کنید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن بستنی یخی شلیل و زرشک آشنا شوید.
مرحله اول؛ جوشاندن شلیل
در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی شلیل با زرشک باید یک عدد شلیل را کنار بگذارید. سپس بقیه شلیل ها را خرد کنید و هسته آن ها را جدا کنید و با کمی نمک، شکر و آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید شلیل ها برای چند دقیقه بجوشند تا نرم شوند، سپس آن ها را در مخلوط کن بریزید و یا با گوشتکوب دستی میکس کنید.
مرحله دوم؛ آماده کردن بستنی یخی
در این مرحله از طرز تهیه بستنی یخی شلیل و زرشک باید یک عدد شلیل به جای مانده را به صورت نگینی و ریز خرد کنید. سپس در هر قالب بستنی میزانی شلیل خرد شده بریزید. بعد ترکیب میکس شده شلیل را اضافه کنید و بعد از آن یک لایه زرشک روی آن بریزید. سپس قالب های بستنی را برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی ها آماده شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت زرشک به 4 روش
طرز تهیه بستنی شلیل و آلو
مواد لازم برای تهیه بستنی شلیل و آلو
- پوره شلیل و آلو: به میزان لازم
- گلاب: 1 قاشق چای خوری
- شکر: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
مراحل طرز تهیه بستنی شلیل و آلو
یکی دیگر از ترکیب های خوشمزه برای درست کردن بستنی یخی استفاده از شلیل و آلو است. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه بستنی شلیل و آلو آشنا شوید.
مرحله اول، ترکیب کردن مواد بستنی
در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی یخی شلیل و آلو باید هسته شلیل و آلو را جدا کنید و آن ها را در مخلوط کن بریزید تا میکس شوند. سپس این ترکیب را از صافی رد کنید تا ذرات درشت و پوست شلیل و آلو از پوره میوه جدا شوند.
مرحله دوم؛ درست کردن بستنی
بعد از فیلتر کردن مواد بستنی، شکر و گلاب را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. سپس این ترکیب را در قالب بستنی یا لیوان یک بار مصرف بریزید و برای چند ساعت یا یک شب تا صبح در فریزر بگذارید تا منجمد گردد.
نکات و فوت و فن های طرز تهیه بستنی یخی شلیل
*در طرز تهیه بستنی یخی شلیل می توانید برای شیرین شدن بستنی به جای شکر از یا بهره ببرید.
*اگر در خانه قالب بستنی یخی ندارید، می توانید به جای آن از لیوان های پلاستیکی نیز بهره ببرید.
*در صورتی که بستنی ها به راحتی از قالب جدا نشدند، می توانید قالب را زیر آب گرم بگیرید و آن ها را راحت تر خارج کنید.
*برای تهیه انواع بستنی یخی شلیل می توانید پوره میوه را با شیر گاو یا شیرهای گیاهی ترکیب کنید تا مقوی تر گردد.
سوالات متداول
برای تهیه بستنی یخی شلیل از چه شیرین کننده هایی استفاده می گردد؟
در طرز تهیه بستنی یخی شلیل می توانید برای شیرین شدن بستنی به جای شکر از انواع شربت خانگی یا عسل طبیعی بهره ببرید.
چرا باید مواد بستنی شلیل را از صافی رد کنید؟
برای تهیه بستنی یخی شلیل باید یک صافی روی یک قابلمه قرار دهید و مواد را از صافی رد کنید تا پوست و ذرات درشت میوه میکس شده از سایر مواد جدا شوند.
منبع: افق کوروش