پودینگ با شیر بادام؛ یک دسر خنک و مقوی پودینگ با شیر بادام؛ یک دسر خنک و مقوی

به گزارش مجله تور یک روزه، دسرها بخش جدایی ناپذیر از سفره های ما هستند و چه گیاهخوار باشیم و چه وگان، چه در پی تناسب اندام باشیم و چه به علت عدم تحمل لاکتوز از مصرف لبنیات منع شده باشیم، میل به دسرهای خوشمزه و سالم در وجودمان همواره زنده است.

پودینگ با شیر بادام؛ یک دسر خنک و مقوی پودینگ با شیر بادام؛ یک دسر خنک و مقوی

اگر شما هم به لاکتوز حساسیت دارید یا این که گیاه خوار هستید یا اگر مهمانی در راه است و شما در پی دسری خوشمزه و درعین حال ساده هستید، پودینگ با شیر بادام گزینه مناسب شماست.

پودینگ با شیر بادام، دسری گیاهی و سالم و خوشمزه است که به راحتی و در کم ترین زمان تهیه می گردد و می تواند جایگزینی عالی برای دسرهای لبنی باشد.

پودینگ با شیر بادام، دسری خنک و مغذی برای روزهای گرم

این دسر برای همه و هر ذائقه ای مطلوب است و همه عاشقش می شوند. در ادامه این مقاله طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.

میزان کالری در هر 100 گرم120 کالری
زمان لازم برای آماده سازی10 دقیقه
زمان لازم برای پخت15 دقیقه
تعداد نفرات4 نفر
درجه سختیآسان

پودینگ با شیر بادام؛ یک دسر خنک و مقوی

با گرم شدن هوا، میل به خوردن دسرهای خنک و مغذی افزایش می یابد. پودینگ از جمله دسرهای خنک و لذیذی است که در سراسر دنیا محبوبیت بسیاری دارد. این دسر نه تنها طعم و مزه دلچسبی دارد؛ بلکه سرشار از مواد مغذی و مفید برای بدن است.

پودینگ با شیر بادام، دسری گیاهی بوده و جایگزینی عالی برای پودینگ های سنتی با شیر لبنی است و طعمی دلچسب و دلنشین دارد.

پودینگ با شیر بادام، دسری به لطافت نسیم بهاری

پودینگ با شیر بادام، دسری گیاهی و بدون تخم مرغ است که با استفاده از شیر بادام، شکر، نشاسته ذرت و طعم دهنده هایی مانند وانیل تهیه می گردد. به همین علت برای افرادی که از بیماری عدم تحمل لاکتوز رنج می برند یا گیاه خوار هستند یا این که رژیم دارند، برترین انتخاب است.

شیر بادام سرشار از ویتامین E، کلسیم و منیزیم و فاقد لاکتوز است. این دسر لذیذ و دلچسب با بافت نرم و طعمی دلنشینش هر کسی را شیفته خود خواهد نمود.

برای تهیه این دسر، موادی که احتیاج دارید عبارت اند از:

شیر بادام2 فنجان
شکر1.4 فنجان
نشاسته ذرت2 قاشق چای خوری
عصاره وانیل1.2 قاشق چای خوری

طرز تهیه پودینگ با شیر بادام:

مرحله اول: برای شروع شیر بادام و شکر را در یک قابلمه مناسب ریخته و خوب هم بزنید تا شکر به طور کامل در شیر حل گردد. سپس قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید و مرتباً شیر را هم بزنید.

مرحله دوم: پس از آن که کمی شیر و شکر را روی حرارت هم زدید، نشاسته ذرت را نیز به مخلوط اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا ترکیب صاف و یکدست گردد.

پودینگ، یک دسر فوق العاده خوش طعم و خوش عطر برای روزهای دلپذیر بهاری

مرحله سوم: پس از حل شدن نشاسته و شکر در شیر، شعله اجاق را کم کنید و اجازه دهید تا مخلوط شما روی حرارت ملایم به جوش آید. البته در این حین نیز باید مخلوط را به طور مداوم هم زد تا پودینگ غلیظ گردد. این کار حدود 5 الی 7 دقیقه طول خواهد کشید. بهتر است یرای هم زدن مواد از یک عهمزن دستی بهره ببرید.

مرحله سوم: عصاره وانیل را نیز به ترکیب اضافه کنید و مجدداً آن را با قاشق هم بزنید تا در نهایت پودینگ به غلظتی که مدنظر دارید، برسد.

مرحله چهارم: پودینگ را در ظرف های سرو ریخته و به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت گردد.

در نهایت پودینگ را با خامه فرم گرفته، توت یا میوه های دلخواه تزیین نموده و سرو کنید.

پودینگ شیر بادام و زعفران

پودینگ شیر بادام دسری سنتی و محبوب هندی است که با طعمی دلنشین و بافتی لطیف هر ذائقه ای را مجذوب خود می نماید. این دسر نه تنها خوشمزه و مقوی است؛ بلکه به علت داشتن کالری کم و کم بودن چربی، انتخابی ایده آل برای افراد رژیمی و دیابتی خواهد بود. در این مقاله با طرز تهیه پودینگ شیر بادام و زعفران آشنا خواهید شد تا بتوانید به راحتی این دسر لذیذ را در منزل خود تهیه و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

پودینگ شیر بادام و زعفران، نرم و لطیف با طعمی باورنکردنی

حریره بادام نیز خیلی خوشمزه و دلچسب بوده و درعین حال فواید بسیاری نیز برای بدن دارد به همین علت پیشنهاد می کنیم طرز تهیه حریره بادام را نیز در بلاگ خبرنگاران مطالعه بفرمایید.

موادی که برای تهیه این رسپی از پودینگ شیر بادام احتیاج دارید عبارت اند از:

برنج باسماتی100 گرم
شیر بادام1 لیتر
شکر8 گرم
هل6 عدد
میخک2 عدد
زعفران (ساییده شده)به میزان دلخواه
کشمش پلوییبه میزان دلخواه
بادام ورقه شده بوداده (برای تزیین)به میزان دلخواه
انبه اسلایس شده (برای تزیین)به میزان دلخواه
دانه های انار (برای تزیین)به میزان دلخواه

طرز تهیه پودینگ شیر بادام و زعفران به این صورت است که:

مرحله اول: مرحله اول برای تهیه این پودینگ، آماده سازی برنج است.

برای این منظور برنج را به خوبی با آب سرد بشویید و در کاسه ای جداگانه بریزید. میزانی آب به آن اضافه نمایید به طوری که آب روی برنج را بپوشاند و به مقدار نیم بندانگشت از سطح برنج بالا آید. برنج باید برای نیم ساعت در آب خیس بخورد.

مرحله دوم: در مرحله بعدی نوبت به پخت پودینگ می رسد.

پس از خیس خوردن برنج، شیر بادام را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میانه قرار دهید تا به جوش آید. در این فاصله دانه های هل را آسیاب کنید.

پس از جوش آمدن شیر بادام، برنج خیس خورده را به همراه شکر، هل، میخک، زعفران ساییده شده و کشمش به شیر اضافه نموده و به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید.

اول شیر بادام را روی حرارت بگذارید.

بعد از مخلوط شدن مواد، حرارت را کم نموده و اجازه دهید تا مواد به آرامی پخته شوند. هر 20 تا 25 دقیقه یکبار، مواد را هم بزنید تا برنج به طور کامل پخته و پودینگ فرم بگیرد. پخت این رسپی پودینگ شیر بادام حدود یک الی یک ساعت و نیم طول خواهد کشید.

سایر ترکیبات را در شیر بادام ریخته و روی حرارت مخلوط کنید تا قوام بیایید.

مرحله سوم: در آخر نوبت به تزیین و سرو پودینگ می رسد.

پس از پخت کامل پودینگ، آن را از روی حرارت برداشته و کمی صبر کنید تا خنک گردد. سپس پودینگ را در ظرف های مخصوص سرو ریخته و به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت گردد.

قبل از سرو، پودینگ را از یخچال خارج نموده و با بادام ورقه شده بوداده، حلقه های انبه و دانه های انار تزیین کنید.

فوت کوزه گری

اگر قصد درست کردن پودینگ شیر بادام و زعفران را دارید می توانید برای طعم و عطر بهتر پودینگ از هل و میخک بیشتری در آن بهره ببرید یا به جای کشمش، میوه های خشک دیگری مانند انجیر و خرما در آن بریزید. بعلاوه استفاده از میزانی گلاب یا عرق بهارنارنج، عطروطعم بهتری به این پودینگ خواهد بخشید.

پودینگ با شیر بادام، دسری که همه دوست دارند.

البته می توانید از شیرهای گیاهی دیگر مانند شیر فندق یا شیر جو دوسر به جای شیر بادام بهره ببرید. اگر دوست دارید از شیر بادان خانگی در تهیه این پودینگ بهره ببرید می توانید طرز تهیه شیر بادام خانگی را در بلاگ خبرنگاران یاد بگیرید.

برای تزیین پودینگ می توانید از خامه فرم گرفته یا سس شکلات نیز بهره ببرید.

خواص پودینگ شیر بادام

پودینگ با شیر بادام دسری خوشمزه و مغذی است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از جمله خواص این دسر لذیذ می توان به موارد زیر اشاره نمود.

شیر بادام منبعی غنی از ویتامین E است که یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می گردد. ویتامین E به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های oxidative، تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامت پوست و مو یاری خواهد نمود.

پودینگ شیر بادام حاوی کلسیم و منیزیم بسیار است که برای سلامت استخوان ها و دندان ها ضروری هستند. کلسیم باعث حفظ تراکم استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان می گردد و منیزیم به جذب کلسیم و سلامت عضلات و اعصاب یاری خواهد نمود.

پودینگ با شیر بادام، مغذی و پرخاصیت برای همه

بعلاوه این دسر منبعی غنی از فیبر است و به سلامت سیستم گوارش یاری می نماید. فیبر با تنظیم حرکات روده از یبوست جلوگیری نموده و باعث حفظ سلامت روده بزرگ خواهد شد.

شیر بادام حاوی چربی های سالمی مانند چربی های غیراشباع چندگانه است که به سلامت قلب و عروق یاری می نمایند. این چربی ها کلسترول بد LDL را کاهش داده و در افزایش کلسترول خوب HDL بسیار تأثیرگذار خواهند بود.

در آخر…

پودینگ با شیر بادام، دسری خوشمزه، سالم و گیاهی است که به راحتی در خانه تهیه می گردد. این دسر سرشار از مواد مغذی و مفید برای بدن است و برای افراد که از حساسیت عدم تحمل لاکتوز رنج می برند و بعلاوه افراد گیاه خوار و دیابتی مناسب و درعین حال مفید است.

پودینگ با شیر بادام، سرشار از انرژی و ویتامین برای شروع یک روز پرنشاط

این دسر انتخابی ایده آل برای مهمانی ها، عصرانه ها و حتی صبحانه است. با دنبال کردن دستورالعمل های ارائه شده در این مقاله می توانید به راحتی این دسر لذیذ را بپزید و از طعم بی نظیر آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 18 بهمن 1403 بروزرسانی: 18 بهمن 1403 گردآورنده: onedaynet.ir شناسه مطلب: 2362

به "پودینگ با شیر بادام؛ یک دسر خنک و مقوی پودینگ با شیر بادام؛ یک دسر خنک و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پودینگ با شیر بادام؛ یک دسر خنک و مقوی پودینگ با شیر بادام؛ یک دسر خنک و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید