طرز تهیه کوکی کریسمس

به گزارش مجله تور یک روزه، این کوکی ها را برای کریسمس درست می کنند اما شما می توانید برای صبحانه یا عصرانه تهیه کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه کوکی کریسمس
  • تعداد: 10 نفر
  • زمان تهیه: 60 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  • ¾ پیمانه کشمش
  • ¾ پیمانه بادام خرد شده
  • ¾ پیمانه نارگیل رنده شده
  • دو پیمانه کورن فلکس خرد شده
  • ¾ پیمانه شیر تغلیظ شده
  • نصف پیمانه کمپوت آلبالو
  • 170 گرم شکلات نیمه تلخ
  • 170 گرم شکلات سفید

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید.
  2. در یک کاسه بزرگ، کشمش، بادام، نارگیل، کورن فلکس و شیر تغلیظ شده را با یکدیگر مخلوط کنید. حدود ¼ پیمانه از مواد را در سینی و با فاصله از هم قرار دهید.
  3. آلبالوها را از وسط دونیم کنید و هر نیمه را روی یکی از کوکی ها قرار دهید.
  4. آنها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
  5. آنها را از فر خارج کنید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
  6. شکلات را داخل کاسه بریزید و دو دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا نرم و آب شوند.
  7. با چاقو، شکلات مایع را زیر کوکی ها بمالید و کنار بگذارید تا سفت شوند.
  8. شکلات سفید را نیز درون کیسه بریزید و کیسه را داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شود. سپس آنها را روی کوکی ها بریزید.
  9. این کوکی ها را باید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
منبع: فوت و فن / startcooking.com
انتشار: 20 مرداد 1401 بروزرسانی: 20 مرداد 1401 گردآورنده: onedaynet.ir شناسه مطلب: 2079

به "طرز تهیه کوکی کریسمس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی کریسمس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید