طرز تهیه کوکی کریسمس
به گزارش مجله تور یک روزه، این کوکی ها را برای کریسمس درست می کنند اما شما می توانید برای صبحانه یا عصرانه تهیه کنید و لذت ببرید.
- تعداد: 10 نفر
- زمان تهیه: 60 دقیقه
- زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
- ¾ پیمانه کشمش
- ¾ پیمانه بادام خرد شده
- ¾ پیمانه نارگیل رنده شده
- دو پیمانه کورن فلکس خرد شده
- ¾ پیمانه شیر تغلیظ شده
- نصف پیمانه کمپوت آلبالو
- 170 گرم شکلات نیمه تلخ
- 170 گرم شکلات سفید
طرز تهیه
- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید.
- در یک کاسه بزرگ، کشمش، بادام، نارگیل، کورن فلکس و شیر تغلیظ شده را با یکدیگر مخلوط کنید. حدود ¼ پیمانه از مواد را در سینی و با فاصله از هم قرار دهید.
- آلبالوها را از وسط دونیم کنید و هر نیمه را روی یکی از کوکی ها قرار دهید.
- آنها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
- آنها را از فر خارج کنید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
- شکلات را داخل کاسه بریزید و دو دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا نرم و آب شوند.
- با چاقو، شکلات مایع را زیر کوکی ها بمالید و کنار بگذارید تا سفت شوند.
- شکلات سفید را نیز درون کیسه بریزید و کیسه را داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شود. سپس آنها را روی کوکی ها بریزید.
- این کوکی ها را باید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
انتشار: 20 مرداد 1401
بروزرسانی: 20 مرداد 1401
گردآورنده: onedaynet.ir
شناسه مطلب: 2079
به "طرز تهیه کوکی کریسمس" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی کریسمس"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید