ساندویچ پنیر و خردل ، صبحانه لاکچری 10 دقیقه ای با نان تست

به گزارش مجله تور یک روزه، ساندویچ پنیر و خردل از خوشمزه ترین است که تنها با استفاده از چند قلم ماده اولیه به صورت فوری آماده می گردد. شما می توانید این ساندویچ نان و پنیر را با نان تست جو و پنیر چدار یا دیگر انواع نان و پنیر مورد علاقه خودتان برای درست کنید. اگر شما هم از هواداران انواع ساندویچ پنیری هستید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه ساندویچ پنیر و خردل را به شما آموزش دهیم.

ساندویچ پنیر و خردل ، صبحانه لاکچری 10 دقیقه ای با نان تست

مواد لازم برای تهیه ساندویچ پنیر و خردل (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
کره2 قاشق غذاخوری
نان تست جو8 قطعه
سس خردل دیژون3 قاشق غذاخوری
پنیر چدار170 گرم

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه ساندویچ پنیر و خردل: 10 دقیقه

مراحل طرز تهیه ساندویچ پنیر و خردل

در طرز تهیه ساندویچ پنیر و خردل شما می توانید از نان تست جو و پنیر چدار یا دیگر انواع نان و پنیر پخت و پز مورد علاقه تان مثل گودا یا پیتزا بهره ببرید.

مرحله اول: سس خردل را روی نان بمالید

در اولین مرحله از درست کردن ساندویچ پنیر و خردل، قطعات نان تست را روی سطح مناسبی بچینید و روی آن ها را با میزانی سس خردل دیژون بپوشانید. فر را نیز روشن نموده و روی دمای 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به موقع گرم گردد.

در صورت تمایل، برای خرید سس خردل و انواع نان مانند نان تست جو می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: پنیر را اضافه کنید

حالا، سطح 4 قطعه از نان ها را با لایه ای از پنیر چدار رنده شده یا چدار ورقه ای بپوشانید. سپس، 4 قطعه دیگر نان را که پنیر ندارند روی نان های آغشته به خردل و پنیر قرار دهید تا کلا به شکل 4 عدد ساندویچ درآیند.

برای خرید پنیر چدار می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: ساندویچ ها را سرخ کنید

در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ نان و پنیر با خردل، تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ گردد. سپس، کره را به تابه اضافه نموده و سطح تابه را آغشته به کره کنید.

ساندویچ ها را داخل تابه قرار دهید و هر یک از طرفین آن ها را به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید تا برشته و طلایی شوند. در حین سرخ شدن ساندویچ ها، سطح آن ها را با کفگیر فشار دهید تا کمی فشرده تر و منسجم تر شوند.

برای خرید کره می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: ساندویچ های پنیر و خردل را در فر بگذارید

پس از برشته شدن ساندویچ ها، کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس، ساندویچ های کره ای و برشته را با فاصله در سینی فر بچینید. حالا، سینی حاوی ساندویچ ها را در طبقه میانی فر قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه حرارت ببینند. با انجام این کار، پنیر داخل ساندویچ کاملا ذوب شده و سطح ساندویچ تردتر می گردد.

مرحله آخر: ساندویچ پنیر و خردل را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، ساندویچ ها را از فر خارج کنید و در ظرف سرو بگذارید. برای تزیین ساندویچ پنیر و خردل می توانید برش های نازک لیموترش را روی نان ها قرار دهید و آن را با خلال دندان محکم کنید. بسته به ذائقه، می توانید این ساندویچ ساده و خوشمزه را با انواع سبزیجات تازه و سالاد سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم در طرز تهیه ساندویچ پنیر و خردل

  • در صورت تمایل، می توانید میزانی پیازچه خرد شده، آویشن یا رزماری را نیز داخل این ساندویچ روی پنیر بریزید.
  • بسته به ذائقه، می توانید میزانی پودر پاپریکا، پودر سیر یا دیگر ادویه های دلخواه را به ترکیبات ساندویچ پنیر و خردل اضافه کنید.
  • در صورت تمایل، به جای نان تست جو می توانید از دیگر انواع نان مانند تست طلایی، تست غلات کامل سبوس دار یا دیگر انواع نان خمیر ترش بهره ببرید.
  • بسته به ذائقه، می توانید میزانی مغزیجات دلخواه مانند مغز گردو، بادام یا بادام زمینی را نیز به محتویات ساندویچ پنیر و خردل اضافه کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید پنیر چدار را با دیگر انواع پنیر مورد علاقه خود جایگزین کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن ساندویچ پنیر و خردل

سس خردل دیژون چه تفاوتی با خردل معمولی دارد؟

دیژون (Dijon) نان شهری در کشور فرانسه است که در اوایل قرون وسطی پایگاه اصلی فراوری خردل بوده است. طعم سس خردل دیژن یا دیوژن کمی تندتر از خردل معمولی است و با ترکیب دانه خردل قهوه ای یا سیاه، پودر خردل، سرکه، نمک و میزانی آب تهیه می گردد.

برای تهیه ساندویچ پنیر و خردل از چه نوع نان دیگری استفاده کنیم؟

بسته به ذائقه، می توانید این ساندویچ خوشمزه را با انواع نان دلخواه خود درست کنید. با این حال، پیشنهاد می کنیم تا جای ممکن از انواع نان کامل حاوی ترکیبی از برترین غلات سبوس دار، نان جو یا انواع نان خمیر ترش استفاده نموده و طعمی غنی و متفاوت را تجربه کنید.

برای تهیه ساندویچ پنیر و خردل به جای چدار از چه نوع پنیر دیگری استفاده کنیم؟

پنیر چدار معمولا طعم تند و تیز و مشخصی دارد. به همین علت هم به طور معمول از آن در تهیه انواع ساندویچ استفاده می گردد. با این حال، شما می توانید ساندویچ پنیر و خردل را با استفاده از انواع پنیر مورد علاقه خود از قبیل موزارلا، بلو چیز، گودا و … درست کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 3 دی 1403 بروزرسانی: 3 دی 1403 گردآورنده: onedaynet.ir شناسه مطلب: 2346

به "ساندویچ پنیر و خردل ، صبحانه لاکچری 10 دقیقه ای با نان تست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساندویچ پنیر و خردل ، صبحانه لاکچری 10 دقیقه ای با نان تست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید