اسنک سوخاری، یک فست فود بی نظیر
به گزارش مجله تور یک روزه، ترکیب این اسنک با پودر سوخاری فوق العاده ترد و خوشمزه می گردد و شما می توانید برای مهمانی ها آن را تهیه کنید.
اسنک ها یکی از خوشمزه ترین فست فود ها هستند که طعم و مزه بی نظیری دارند. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه اسنک سوخاری را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه اسنک سوخاری
- نان تست 1 بسته
- گوشت چرخ نموده 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- قارچ 3 عدد
- فلفل دلمه 1/2 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- پودر سوخاری 1 لیوان
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودرسیر و زرچوبه به میزان لازم
طرز تهیه اسنک سوخاری
برای مواد میانی اسنک می توانید به روش دلخواه خود عمل کنید؛ مثلا از ژامبون یا سیب زمینی یا سوسیس بهره ببرید یا می توانید گوشت چرخ نموده بریزید که طعم همه پسندی دارد.
مرحله اول
در ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد. بعد گوشت چرخ نموده را به همراه ادویه ها اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت خوب سرخ گردد. در ادامه فلفل دلمه بریزید و تفت دهید تا مواد نرم گردد.
مرحله دوم
در ادامه قارچ را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافه آن کشیده گردد. در پایان باید پنیر پیتزا را اضافه کنید و در تابه را بگذارید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید تا پنیر ذوب گردد. به همین راحتی مواد میانی اسنک تهیه شده است.
مرحله سوم
در ادامه باید دور قهوه ای نان تست را با یاری چاقو بگیرید. از مواد میانی داخل آن بگذارید و یک نان تست روی آن قرار دهید. می توانید به صورت مثلی نان را برش بزنید یا می توانید به صورت کامل برش زده و سرخ کنید.
فوت و فن های دستور تهیه اسنک سوخاری
- می توانید به جای گوشت از مرغ خردشده یا سوسیس و کالباس نیز بهره ببرید.
- با روغن کم آن را سرخ کنید و کم کم روغن بریزید، زیرا نان تست روغن را به خودش جذب می نماید. ممکن است اسنک شما خیلی چرب گردد.
- حتما باید مواد را به تخم مرغ خوب آغشته کنید تا پودر سوخاری کاملا به آن بچسبد.
- می توانید از از انواع سس ها برای سرو این اسنک استفاده و به دلخواه داخل تابه گریل آن را سرخ کنید.