پیشرفت 83 درصدی بازسازی خانه های سیل زده گلستان
به گزارش مجله تور یک روزه، خبرنگاران/گلستان استاندار گلستان با اشاره به اقدامات اجرا شده در زمینه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده استان، گفت: از مجموع 28 هزار و 900 پرونده مسکن سیل زدگان تا به امروز پرونده های معیشتی و تعمیری پایان یافته و 83 درصد کار بازسازی واحدها نیز انجام شده است.

جهت دریافت خدمات طراحی فضای سبز حیاط با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان ارائه دهنده بهترین خدمات طراحی و اجرای محوطه سازی و حیاط سازی میباشد.
حق شناس شامگاه گذشته در جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده استان، اظهار کرد: تا به امروز از 7707 واحد بیش از 5500 واحد ساخته شده و کوشش داریم تا انتهای خرداد باقی واحدها را به مردم تحویل دهیم.
وی اضافه کرد: در زمینه کشاورزی، 29 هزار و 286 پرونده تشکیل شده و در مرحله اول بیش از 109 میلیارد و 500 میلیون تومان بلاعوض به کشاورزان پرداخت شده است.
استاندار گلستان ادامه داد: آماده پرداخت مرحله دوم خسارات کشاورزی هستیم و به محض دریافت مصوبه این مبلغ به حساب کشاورزان واریز می گردد تا پرونده پرداخت های بلاعوض بسته گردد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از استانداری گلستان، حق شناس گفت: خوشبختانه 179 میلیون مترمکعب آب در پشت سدهای استان موجود است و 73 درصد مخازن سدهای استان پر هستند و احتیاجهای آبی فصل کشت را مرتفع می نمایند اما باز هم احتیاج است مردم صرفه جویی لازم را در زمینه مصرف آب داشته باشند.
وی اعلام نمود: باوجود شیوع ویروس کرونا و مشکلاتی که به تبع آن ایجاد شد، با همکاری آب منطقه ای کانالی به طول 20 کیلومتر در کنار شهرهای گمیشان و آق قلا احداث شد تا مانعی برای ورود سیلاب به این شهرها باشد که البته نقش مؤثر آن از سیلاب های احتمالی آینده به چشم خواهد آمد.
منبع: خبرگزاری ایسنا