مزه ای از دبی با یک کیک سفارشی خامه ای
به گزارش مجله تور یک روزه، در این بخش از برنامه مزه در دبی، نادیا پاریک، بنیانگذار شیرینی پزی ملانژ (به معنای ترکیب) میخواهد طرز تهیه یک کیک لذیذ را برای بینندگان خبرنگاران آموزش دهد.
با تور دبی ارزان در زیباترین سواحل خلیج فارس استراحت کنید و شهری پر زرق و برق، بینالمللی و پیشرفته را سیاحت کنید.
نادیا پاریک، بنیانگذار شیرینی فروشی ملانژ می گوید: این کیک نهایتا خاکستری خواهد بود. ما اندازه زیادی خرده ها و اشکال شکلاتی و بعلاوه اشکال زیبایی از شکر را برای تزئین کیک هایمان استفاده می کنیم. من در کیک هایم بافت کیک و بعلاوه اینکه ابعاد متفاوتی داشته باشد را دوست دارم بنابراین کارهای زیادی روی بافت کیک انجام می دهم و بعد رنگ ها را روی آن اضافه می کنم.
نادیا می افزاید: آنچه اینجا داریم یک بافت کیک اسنفجی وانیلی است که تازه پخته شده است که خیلی مورد علاقه من است. کاری که می کنیم این است که تخم مرغ ها را با شکر مخلوط می کنیم تا جایی که به شکل کرم درآید. گاناچ شکلات و شیر را که بخوبی مخلوط شده اینجا دارم که شکلش را هم بخوبی حفظ نموده است. مخلوط شدن هوا با هر چیزی بافت آن را تغییر می دهد و من می خواهم به شما این خامه مرنگ سوئیسی را نشان دهم که برای کیک مان استفاده می کنم
نادیا با اینکه اکنون یک شیرینی پز حرفه ای است اما از رشته روانشناسی بالینی دانشگاه مک گیل فارغ التحصیل شده است.
او می گوید که این رشته قبلی اش با حرفه شیرینی پزی اش با هم ارتباط دارند زیرا فکر می نماید که پخت شیرینی به او به نوعی تسلا و درمان است.
نادیا طرز تهیه این کیک را چنین شرح می دهد:
ما 5 لایه بافت وانیلی اسنفجی داریم و در میان این پنج لایه گاناچ شکلاتی خوب مخلوط شده و اندازهی توت فرنگی می ریزیم و همه اینها همراه با خامه مرنگ سوئیسی به هم می چسبند.
بعد نخستین لایه خامه را در لایه خارجی کیک می مالیم تا کاملا پوشیده گردد.
در مرحله بعدی رنگ خاکستری را اضافه کنیم. این کیک یک حال و حوای خیلی مدرن دارد. فشرده، شیک اما صنعتگرانه. من ترکیب کردن را دوست دارم و شما می توانید حالا آنچه ساختیم را ببنید.
بعد این تکه های شکلاتی که کاملا شبیه فلز است را اضافه می کنیم. شکلات را ذوب و سپس به اشکال مختلف خنک می کنیم، مثل این اشکال انتزاعی. و بعلاوه اشکال منجمدی از شکر که شاید باورکردنی نباشند.
در مرحله بعدی این تکه ها را داخل کیک فرو می کنیم. کاری که می کنیم این است که از بالا آن را نصب می کنیم که بطوری که آبشاری پایین بیاید.
حالا این کیک آماده است و وقتی در دهان می گذارید فورا آب می گردد. این کیک خیلی شیرین نیست اما خیلی نرم و خوشمزه است.
منبع: یورونیوز