طرز تهیه حلوا آرد برنج شیرازی؛ خوشمزه و متفاوت
به گزارش مجله تور یک روزه، حلوا آرد برنج یا ترحلوا یکی از انواع حلوا های پرطرفدار است. این نوع حلوا به راحتی تهیه می گردد و در منزل در مدتی کوتاه می توانید آن را درست کنید. تا پایان با ما همراه باشید.
حلوای آرد برنج، حلوایی خوش طعم و خوش رنگ است که در دستور پخت آن همانند حلوای زعفرانی از زعفران استفاده می گردد. حلوا از انواع شیرینی های معروف نزد ایرانیان است. حلوا جزو دسر های خوشمزه ای محسوب می گردد که معمولا در مراسم ختم، نذری و افطاری پخته می گردد و انواع مختلفی هم دارد.
برای تهیه آرد برنج بهتر است که از همان دانه های شکسته استفاده کنیم؛ ولی همه به این دانه ها دسترسی ندارند و می توانند به جای آن، دانه های کامل را به کار ببرند. برای تهیه آرد برنج توصیه می گردد که از برنج های مرغوب ایرانی بهره ببرید که کیفیت بالایی دارند.
ابتدا برنج را از چند ساعت قبل، خیس کنید و چند بار آب آن را خالی کنید تا کثیفی موجود در آن از بین برود. به هیچ وجه از نمک یا ماده دیگر در خیس کردن برنج استفاده نکنید.
بعد از اینکه چند ساعت برنج در آب ماند و به اصطلاح خیس خورد، آن را آبکشی کنید و بعد بر روی یک دستمال بریزید تا خشک گردد. برای خشک شدن بهتر است که آن را زیر نور آفتاب یا در معرض هوای آزاد بگذارید؛ فقط نباید اجازه بدهید دانه ها کامل خشک شوند و مقدار رطوبت باید همراه دانه ها بماند.
اگر از برنج دانه کامل استفاده می کنید، دانه ها را بکوبید تا هم خردتر و هم نرم تر شوند.
سپس دانه ها را آسیاب کنید. آسیاب کردن دانه ها را باید تا زمانی ادامه بدهید تا شما هیچ دانه درشتی را نبینید و همه آن ها خرد و نرم شده باشند.
بعد از اینکه آسیاب کردید، آن را از الک عبور دهید تا دانه های درشت آن گرفته گردد.
سپس باز دوباره این دانه های الک شده را خشک می کنید و بعد با الک ریزتر آن ها را عبور می دهیم و در یک کنار می گذاریم تا کامل خشک گردد. آرد برنج شما آماده است.
مواد لازم جهت تهیه حلوا آرد برنج:
آرد برنج 2 پیمانه
آرد سفید 1/2 پیمانه
روغن 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آب 1 و نیم پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران پودر شده 1 قاشق چای خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
دستور پخت ترحلوا:
آرد گندم را الک نموده تفت می دهیم در نیمه تفت حدود 5 دقیقه بعد آرد برنج را با الک اضافه می کنیم هر دو آرد را مخلوط نموده تفت می دهیم.
بعد از اینکه تفت خوردند روغن را اضافه می کنیم باز به تفت دادن ادامه می دهیم. شکر و آب را جوشانده آماده می گذاریم. زرده تخم مرغ را با وانیل و گلاب مخلوط نموده داخل آرد تفت داده شده می ریزیم و مخلوط می کنیم.
به شربت زعفران دم شده اضافه می کنیم سپس مواد آردی را اضافه می کنیم خوب هم میزنیم تا جایی که شربت به خورد حلوا برود. نوش جان
منبع: گردشبان