چگونه با مصرف بادمجان یک هفته ای چربی ها را آب کنیم؟

به گزارش مجله تور یک روزه، خبرنگاران : بادمجان سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی است و در مقابل میزان زیادی کربوهیدرات ندارد.

چگونه با مصرف بادمجان یک هفته ای چربی ها را آب کنیم؟

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، مطالعه ای که سال ها پیش در مجله Bioresource Technology منتشر شد، حاکی از آن است که پیروی از رژیم بادمجان گزینه ای است که به کنترل سطح قند در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مرتبط با اضافه وزن یاری می نماید.

بادمجان منبع مهمی از فیبر، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی و در مقابل حاوی میزان زیادی کربوهیدرات نیست.

محققان بعلاوه توصیه نموده اند که این افراد آب بادمجان را مصرف نمایند؛ زیرا این امر فرایند حرکت غذا در روده را افزایش داده و بدن را از سموم و به جامانده های مضر پاک می نماید.

برای تهیه این آب باید دو بادمجان را کاملا قطعه قطعه نموده واین قطعات را در قابلمه حاوی آب روی آتش قرار دهید تا جوش بیاید.

پس از آن، اجازه دهید به مدت 5 تا 10 دقیقه روی حرارت کم باقی بماند. آب را خالی کنید و بگذارید تا خنک گردد. روزانه یک فنجان از آن را به مدت 7 روز مصرف کنید. البته بهتر است قبل از این کار با پزشک مشورت کنید؛ رعایت رژیم غذایی سالم و ورزش منظم مهم است.

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 21 مرداد 1400 بروزرسانی: 21 مرداد 1400 گردآورنده: onedaynet.ir شناسه مطلب: 1711

به "چگونه با مصرف بادمجان یک هفته ای چربی ها را آب کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه با مصرف بادمجان یک هفته ای چربی ها را آب کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید