خبرنگاران هشت میلیارد ریال برای طرح هادی روستاهای دهلران جذب شد
به گزارش مجله تور یک روزه، ایلام - خبرنگاران - نماینده حوزه جنوب در مجلس شورای اسلامی گفت: هشت میلیارد ریال اعتبار از محل درآمدهای نفتی برای اجرای طرح هادی روستاهای بخش مرکزی دهلران جذب شده است.

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.
به گزارش خبرنگاران، بهزاد علیزاده عصر شنبه در جمع مردم روستاهای گلسیری، حاضرمیل، تم تم آب و شهرک وحدت دهلران گفت: این اعتبار برای اجرای طرح هادی در سه روستای حاضرمیل ، تم تم آب و شهرک وحدت هزینه می شود.
وی با اشاره به مسائل مردم منطقه بر لزوم اجرای پروژه های عمرانی بویژه در زمینه تامین آب شرب، اجرای طرح های هادی، تامین آب اراضی کشاورزی و منابع طبیعی تاکید کرد.
رییس مجمع کنندگان ایلام در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد: دستگاه ها با توجه به این بازدیدها مسایل و مسائل روستاها را بررسی و راهکار مناسب برای مرتفع کردن آنها پیدا کنند.
علیزاده تاکید کرد: امسال نیاز است در کمیته برنامه ریزی شهرستان و شورای برنامه ریزی استان تمهیداتی برای تامین اعتبار مورد نیاز برای رفع این مسائل اندیشیده شود.
وی در خصوص مسائل اجرای 2 کیلومتر خط انتقال آب شرب روستاهای حاضرمیل، تم تم آب و گلسیری یادآور شد: با توجه به پیگیری ها از طریق مدیرعامل آب و فاضلاب استان، قرار است 2 هزار متر لوله 8 اینچی برای تکمیل خط انتقال این روستاها بدلیل فرسودگی تامین و عملیات اجرایی با هزینه ای بالغ بر 2 میلیارد و 800 میلیون ریال انجام شود.
کننده حوزه جنوب ایلام در مجلس شورای اسلامی همچنین از سالن ورزشی شهرک وحدت بازدید و با اشاره به پیشرفت 30 درصدی آن گفت: تلاش می شود تا با پیگیری ها و رایزنی ها این پروژه نیز به خاتمه برسد.
منبع: ایرنا