خبرنگاران تبلیغات شهری تهران درباره محرم بیش از سال های گذشته است

به گزارش مجله تور یک روزه، تهران-خبرنگاران-معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران با اشاره به تبلیغات شهری به مناسبت ماه محرم گفت: تبلیغات شهری اکران شده این نهاد درباره محرم، بیش از سال های گذشته است و بیشتر هم خواهد شد.

خبرنگاران تبلیغات شهری تهران درباره محرم بیش از سال های گذشته است

جهت دریافت مشاوره خدمات قیمت چاپ کاتالوگ ارزان از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ کاتالوگ های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

به گزارش خبرنگاران، محمدرضا جوادی یگانه شامگاه چهارشنبه در حساب توئیتر خود نوشت: تهران در محرم زنده است به هیات هایش، هیات های کوچک و عظیم و صلواتی هایی که در هر کوی و برزن عزای حسینی را اقامه می کردند و سال جاری به دلیل کرونا، حضور کمتری دارند.

وی در ادامه نوشت: والا تبلیغات شهری اکران شده شهرداری تهران درباره محرم، بیش از سال های گذشته است و بیشتر هم خواهد شد.

موافقت 83درصد مردم تهران با ایده هر خانه یک حسینیه

معاون شهردار تهران روز گذشته نیز در حساب توئیتر خود نوشته بود: 83 درصد مردم تهران با ایده هر خانه یک حسینیه موافقند، یعنی عزاداری در منزل و به واسطه رسانه ها باشد.

جوادی یگانه اظهارکرده بود: همه ساله در محرم همه شهر، کوچه به کوچه عزاخانه است، سال جاری خانه به خانه هم هست. اصل پیوند زدن دل و جان است با حماسه حسینی و بروز آن در کوچه های شهر،کتیبه ها خانه ها را زینت می دهد.

منبع: ایرنا
انتشار: 12 مهر 1399 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1400 گردآورنده: onedaynet.ir شناسه مطلب: 1122

به "خبرنگاران تبلیغات شهری تهران درباره محرم بیش از سال های گذشته است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران تبلیغات شهری تهران درباره محرم بیش از سال های گذشته است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید